Zelensky’den Hakan Kırımlı’ya Devlet Nişanı

Ukrayna Devlet Başkanı Volodımır Zelensky tarafından Vakfımızın Yönetim Kurulu Üyesi ve Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Kırımlı'ya Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İvan Mazepa devlet nişanı ödülü verildi.

İvan Mazepa devlet nişanı, Ukrayna vatandaşlarının yanı sıra yabancı vatandaşlara ve vatansız kişilere ulusal, kültürel, sanatsal, manevi, mimari, askeri ve tarihi mirasın yeniden canlandırılmasının yanı sıra devlet inşası, diplomatik, insani, bilimsel, eğitimsel ve hayırsever faaliyetlerdeki yararlıklara yaptıkları önemli katkılarından dolayı veriliyor.

hKirimli

Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Kırımlı hocamızı canı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.