İlk İftarımızı Mustafa Kırımoğlu ile Yaptık

Mübarek Ramazan ayının ilk iftarını Dr. Ahmed İhsan Kırımlı Sosyal Tesisi’nde bulunan Kırım Tatar Mutfağı Qalaqay’da 23 Mart 2023 tarihinde Kırım Tatar halkının lideri Mustafa A. Kırımoğlu’nun da iştiraki ile gerçekleştirdik.

Banner ilk iftar

Ukrayna’daki savaş sebebiyle Türkiye’ye sığınmak durumunda kalan kardeşlerimizin de davetli olduğu iftar programına Mustafa A. Kırımoğlu, Kırım Tatar Milli Meclisi Başkan Yardımcısı Dr. İlmi Umerov, Vakıf Başkanımız Tuncer Kalkay, Kırım Derneği Genel Başkanı Mükremin Şahin, Kırım Tatar Teşkilatları Platformu Koordinatör Başkanı Ümit Şilit, Yönetim Kurulu Üyemiz Prof. Dr. Hakan Kırımlı, Türksid Ukrayna Derneği Başkanı İsmet Yüksel’de katıldı.

Giris

Şükür duaları eşliğinde Kırım Tatar mutfağının ürünlerinin sunumu ile başlayan iftar programında bir dahaki Ramazan’da Vatan Kırım’da iftarların yapılması herkesin ortak dileği oldu.

b12cc3e7 b24e 40b1 b2da d65df54653ad